RAWK

RAWK
This Is It

Wednesday, 21 September 2011


Aku sekarang ni kembali single balik . haha . Aku rase buat mase sekarang cukup la dgn wanita . Aku dah penat dah dgn semua ni . Kalau la korang ade nampak aku berjalan dgn mane mane pempuan , tu hanya lah sekadar teman je tak lebih pun . Aku ni mmg banyak kawan wanita , tapi tak bermakne aku ni playboy or tu semua gurl aku . BUKAN ! . Aku mmg suke berkawan dan aku tidak memilih pun tentang kawan ni , semua aku kawan . Aku harap korang semua tak salah anggap la k . Mane la tau aku TERberjalan dgn gurl korng ke . Tu tak bermaksud pape pun , just friend only . Tapi mane la tau korng masih tak puas hati or pape jugak ke , kite boleh jmpe , settle baik2 . Aku ni tak suke bergaduh pasal hal pempuan , tu bukan aku . So , kite boleh story baik2 , tak payah la gaduh2 . :) 

Aku sekarang ni belum ade teman wanita yang betul betul special dalam hidup aku . Aku single ! Dan aku pun still mecari lagi . Kepada perempuan2 yang rase nak berkawan dgn aku , kawan la . haha . Aku tak kesah . Tapi jgn pulak korng dah ade balak menggedik2 dgn aku . Sory la , aku tak nak . :) Selamat !