RAWK

RAWK
This Is It

Wednesday, 3 April 2013

Hidup.


Assalamualaikum semua ;')
Dah terlalu lama aku tak update blog ni. Macam macam dah berlaku dalam hidup aku lepas aku sambung study. Aku ingat masa sekolah je benda ni semua ni jadi. Tapi aku salah, masa kolej sekarang ni pun masih lagi. hmmmm. Macam macam dugaan yang aku dah aku lalui semenjak aku masuk kolej. Aku kenal erti dunia luar, aku kenal erti persahabatan dan aku kenal jugak apa itu erti kawan ! 
Bercakap memang mudah, tapi untuk kita buat apa yang kita cakap. Memang sangat susah.. Aku cuba untuk jadi apa yang aku dah hajat kan tapi masih belum dapat lagi. Aku tak tahu sampai bila aku nak jadi macam ni. Mungkin aku dah betul betul ada dekat bawah, baru aku nak berubah kot.. hmmm :( 
Aku hanya memikirkan diri sendiri, aku tak pernah nak fikirkan perasaan orang lain. Aku selalu lakukan sesuatu benda hanya ikut hati aku je. Tapi hati orang lain aku tak pernah fikir. Memang sakit kalau kita kena pada diri kita sendiri. Aku akan cuba untuk ubah cara hidup aku ni dan untuk kali ni. 
Aku cuba untuk jadi setia pada yang satu. Aku akan cuba sedaya upaya aku. Aku harap sangat. Aku tak sanggup nak sakitkan hati orang lagi. Aku tak sanggup nak tengok orang sedih lagi hanya sebab perangai aku yang bodoh ni !!! :( 
Maafkan saya, awak. 
Mungkin awak boleh cari lelaki yang lebih baik dari saya. Saya ni bukan lelaki yang baik seperti awak sangkakan. Saya taknak seksa hidup awak lagi. Setiap hari awak tunggu saya, awak nak saya sentiasa ada dengan awak, awak nak saya happykan hidup awak, awak nak saya macam dulu tapi saya selalu bagi alasan, saya mengelak untuk text awak, saya cuba jauhkan diri daripada awak. 
Awakk, saya takda niat untuk buat semua tu dekat awak. Ada somethng yang awak tak tahu dan saya tak sanggup nak bagi tahu dekat awak. Mungkin belum masanya lagi untuk saya bagitahu awak. Maafkan saya lagi awak :( Awak terlalu baik dan saya selalu sakitkan hati awak. Ye awak, saya memang jahat. hmmm. 

Saturday, 17 November 2012

Awak ;'(



Assalamualaikum ;')
Sebenarnya banyak saya dah tulis tapi semuanya saya tak updates. Tak tahu kenapa saya tak update. Takpalah, nnt dah sampai masa nya saya updates lah semuanya k ;)
Hubungan saya dgn dia sungguh sukar untuk di pisahkan. Walaupun lah dah banyak kali kitaorang cuba berpisah tapi masih tak dapat jugak. Hubungan cinta saya dgn dia ni sangat berbeza dgn hubungan orang orang lain. Sangat berbeza.
Terus terang saya cakap, saya tak pernah sayang orang, macam mana saya sayang dekat awak ;( Awak terlalu istimewa dalam hidup saya. Susah untuk saya melupakan awak, tinggalkan awak ;( Hampir setiap masa saya ingt dekat awak. Sebelum saya tidur saya ingt awak, selepas bangun pun saya ingt awak jugak sayang. Awak dah jadi sebahagian dalam hidup saya sayang. Saya tahu awak macam mana. Takpa lah, selagi saya boleh sabar, saya sabar k ;') Kita jarang call, jarang text, jarang jumpa hanya dgn hadiah yg awak bg dekat saya je saya dapat mengubati rindu saya dekat awak. Tapi tu semua tak cukup sayang, saya perlu kan awak setiap masa. Saya nak awak ada di sisi saya susah dan senang saya sayang ;(

Awak ;(
Hubungan kita dah semakin rengang awak ;( Saya memang tak boleh nak kehilangan awak tapi saya kena terima kenyataan yang awak bukan milik saya dan saya takkan dapat untuk memiliki awak sayang. Saya tahu awak rindukan saya jugak tapi awak taknak beri harapan lagi dekat saya kan. Sebab tu awak dah takda txt dan call saya ;( Saya faham sayang. Takpa saya tak kesah. Tapi awak call lah saya sekali awak. Saya terlalu rindukan awak sangat2 sayang ;( Memang saya ramai kawan perempuan, tapi tu semua kawan. Walau macam mana saya rapat pun dengan diaorang. Saya sentiasa ingat dekat awak. Setiap masa saya ingat awak..... Kenapa perasaan ni susah utk saya lepaskan. Saya dah tak sanggup nak tanggung sorang sorang lagi sayang. Saya dah penat ;( Tapi saya tak mampu untuk lupakan awak. Awak terlalu istimewa dalam hidup saya. Terlalu banyak sangat kenangan yang saya telah saya lalui sama sama dengan awak. Bukan senang sayang utk saya lupakan selagi ajal saya belum sampai ;(