RAWK

RAWK
This Is It

Saturday, 27 August 2011

JAM !


Baby-G ! Ni JAM yang aku pakai dari darjah berape pun aku tak tau la . Dan sampai skrng jam ni masih ade lagi , dan condition nye yang macam kat atas tu . Masih ok lagi . Cume tali dia je yang dah buruk sikit , tapi masih boleh di pakai . :)


Baby-G ! Ni pulak JAM aku mase Form 3 , kalau tak silap aku la . Aku mmg suke jam yang pattern mcm ni . Cool and Smart . haha . Sekarang ni , jam ni boleh lak habis bettry , time2 macam ni la dia nk habis .err . Dah , aku dalam kesusahan , sbb jam penting kot bagi aku . :) Di sbb kan jam yang ni tak de bettery . So , aku pakai jam lain .


TIMEX ! Ni JAM yang ayah aku bagi kat aku . So , ni la jam yang aku pakai sekarang , aku pakai jam ni sampai jam aku tu ade bettery balik . :)