RAWK

RAWK
This Is It

Sunday, 11 September 2011

Cool !


Aku still Cool walau ape pun yg kau dah buat dkt aku dan aku still bersabar . Tkpela , mungkin bagi kau , semua yang kau buat tu semua betul . Tapi , ape yang semua kau cakap kat aku , aku masih ingt lagi . Dan , aku masih tak dapat lupe . Aku rilek je beb . Aku doa kan kau bahagia , di sisi sape2 pun k . :) Tak nk la , pasal bnde macam ni kite tak kawan lagi . Aku selesa berkawan dgn kau . Aku happy . Dan , aku mintak maaf la kalau kau dah tak selese kawan dgn aku . Nak buat macam mne . hmm . Aku masih still anggap kau sebagai kawan aku . Terpulang kau nk anggap aku ape . Tu hak kau . :) Kalau ade ape bnde yang tak puas hati or what . Bagi tau je la k . Terus terang je . Aku ok . Harap kite masih berkawan lagi . :)