RAWK

RAWK
This Is It

Sunday, 4 December 2011

No tittle


Semenjak akhir2 ni, aku selalu tidur lambat. Hari ni pun aku tidur lambat lagi. Sekarang dah pukul 4.43. Mata aku ni masih celik lagi. Tapi give me book to read, time tu jugak aku lelapkan mata. hahhaa. Aku pun tak tau macam mana boleh jadi macam tu. Tujuan aku tulis pasal ni pun aku tak tau sbb nape. haha. Aku dah boring sangat ni la yg aku buat. Nak chat dgn orng, semua dah tidur. Nak bergayut, awek lak takda. Nak edit gambat, idea not coming to my brain. So, aku update la blog ni. Edit2 sikit blog ni. Dah banyak kali jugak la aku dah tukar background blkng ni. Maklum la, i have so many time kan. hahhaa. Tak lama lagi aku habis sklh. Ni aku tinggal lagi satu paper je. Paper LK. After tht, good bye school. Aku pun tak tau apa yang aku akn buat lepas ni dan apa akan aku jadi. hmm. Aku berserah pada Allah. :) Tapi dalam hidup aku ni kan, aku rasa aku banyak sangat la bersalah dgn orng la. Aku pun tak tau nape. Aku ni bukan baik orngnya dan takda lah jahat sangat. But, if my jahat come come. Devil pun kalah. So don't do bad thngs to me okay. :) hahhaa. Sorry la, my language not good good like you all la. If  wrong, im sorry. I thnk thts all i can post. We sambung tommorow k. :) Good Night Everybobby. Salam.