RAWK

RAWK
This Is It

Friday, 25 November 2011

KAWAN !



Semua orang ada kawan , kalau takda kawan korang gila la tu . hahaha . 
Aku ni seorang yang suka berkawan , tapi tak bermaksud aku nak hot . TAK ! Aku just suka berkawan . Aku tak kesah berkawan dgn sapa sapa pun . Tak kesah la dia jahat ke baik ke buruk ke hodoh ke lawa ke hina ke kacak ke gemuk ke kurus ke atau apa apa pun la . xD Semua aku kawan , aku ni jenis yang tak memilih kawan . Asalkan orng tu ikhlas nak kawan dgn aku dan takda pape niat yang jahat or buruk .

Ni member2 kelas aku , tapi tak semua la . hee . :D Click sini ! 
Yang lain tu , nnt aku amik gmbr korang la eh . Nnt aku masuk kan . Sorry ! xD
Aku dah sama kelas dgn diaorang 2 tahun . Macam macam dah terjadi kat kelas tu . Banyak jugak la pengalaman yang ada dan Aku sayang korang semua . Kalau aku ada buat salah , Sorry la . Aku pun manusia biasa jugak yang tak lari dari buat salah . So , aku mintak maaf kalau korang ada terkecil hati dengan gurauan aku tu . :D


Nyna , Ain , Tika !
Tiga wanita kat atas ni mmber dari sekolah Johor Jaya 1 . :)
Aku kenal diaorang dekat Globalink , tempat aku tusyen . 
Best kawan dgn diaorng semua . Masing2 adalah masalah yang tersendiri . hahhaa . 

So , kita mula dari Nyna . Nyna ni kawan yang gila gila jugak la . hahhaa . Aku suka la kawan dgn dia , lepas tu kalau msg dgn dia tak boring . Dia suka hantar msg panjang2 , tu baru syok nak msg. haha . Nyna ni mmg best kawan dgn dia . Aku mintak maaf kalau aku ada buat salah dgn awak . hahhaa . Aku nak cerita banyak kat sini , takot dia tak suka lak . haha . So , kalau korang nak kenal dia . Add la dia kat FB , tapi dia dah ada Boy . :) hahaha . Semoga kau kekal lama la nyna dgn dayat . :)

Sekarang kita cerita pasal Tika pulak . hahaa . Tika ni sbnrnya kawan aku dari sekolah Agama tapi masa tu tak rapat la . Dia yang sombong dgn aku , kalau tak dari dulu lagi aku dah kenal kawan rapat dgn dia . haha . #tak yang tu gurau je . heee . xD  Tika ni seorang yang agak periang jugak la . Aku kalau dgn dia , msg kurang sikit la tapi ada . Tapi yang lagi banyak call . hahhaa . Aku suka kalau dgr dia cakap . Dia kalau tgh cakap , tak boleh menyampok . Nnt kena marah . hhahaa . Tu yang best , lepas tu tak boleh ketawa kalau cakap dgn dia . Pelik sikit dia ni . hahaha . Btw , thnks sangat2 tika , kau banyak la tolong aku . Tak payah orng lain tahu . Biar je la kau je tahu . :) Aku mintak maaf jugak la kat kau kalau aku ada buat salah dgn kau .

 Yang tengah2 tu , Ain . Dia nak sangat aku post pasal dia , so aku tunaikan je la . hahhaa . Takda la , gurau je . Aku yang first nak kenal dgn dia . Aku nak mintak number kat dia segan . So , aku mintak la kat mmber dia . Mmber dia tu pulak bagi . So , aku pun kenal kenal la dekat dalam phone . Nak bertegur dekat tusyen segan . Aku ni kan pemalu orngnya hahaha . Aku dgn dia ni , macam macam kot dah berlaku . Apa dia tu ? Biarlah rahsia k . hahaha . Ain , am pun mintak maaf jugak , kalau am ada buat salah kat awak . :) Terima kasih sbb menjadi kawan am . Saya takkan lupa awak . Awak jgn risau la k . :) Nnt kita keluar la k . haha . :D 

Pada kawan kawan yang lain , nnt aku cerita pasal korang pulak la eh . Aku sayang korang semua . Semoga korang berjaya dalam hidup . Salam . :)