RAWK

RAWK
This Is It

Monday, 5 December 2011

Cartoon Network


Cerita cartoon yang aku suka gila . Tgk la betapa comel nya cicak ni . Nama dia Oscar . Cerita ni memang lawak gila la . If you all watch mesti berdekak punya . Nk story kat sini panjang , tapi memang best . Tgk la , dekat channel cartoon nekwork . Dia ni jugak ada musuh , yang selalu mesti kacau dia kalau dia nak dapat kan sesuatu . 


Ni semua musuh2 dia yang selalu kacau dia . From left tu Popy , Harchi and Buck . 3 ekor binatang ni , ada je idea yang nak disturb si Oscar tu . Dalam cerita ni ada lagi yang musuh si Oscar tu , macam chicken , crocodile . Tapi aku tak tau la nama mereka semua . Korng tgk la sendiri k kalau nak tau sape nama diaorng tu and tgk la sendiri kalau nak tau macam mana jalan cerita ni . But , cerita ni mmg best !