RAWK

RAWK
This Is It

Monday, 5 December 2011

My Old Friend


Ni kawan lama aku , nama dia Firdaus Hassan .
Dia kawan aku masa sekolah rendah , dia ni bawah aku . Sekarang ni , dia form4 . Tahun depan Form5. Dah besar pun budak ni . hahaha . Aku dulu satu van dgn dia ni masa balik sekolah rendah dulu . Sekolah pun sama jugak . Sekolah kebangsaan jumpa , sekolah agama pun jumpa , menyampah jugak aku jumpa dia je asyik2 . hahhaa. #okay yang tu gurau je. No reason pun aku post pasal dia , saja2 je . Lagi pun dia ni stalker aku . hhaha. Kalau aku update new story je , dia mesti like . ahaha . Tapi best la kawan dgn dia ni . Pada sapa2 yang nak kenal dgn dia , add la dia dekat FB dia. :) Tapi dia ni dah ada gurl kot. Tapi , kalau korng nak try jugak . Try la. hahhaa. Btw , thnks sngt2 bro x)