RAWK

RAWK
This Is It

Monday, 26 December 2011

Kamu Kamu Kamu dan Kamu


Semenjak kebelakangan ni, aku sngt sebuk. Aku kerja, keluar dgn kawan. Macam macam lah. Tapi dalam masa yang sama, aku telah kenal rapat sngt dgn dia. Hampir setiap hari aku video call dgn dia. Kalau aku kerja malam, dia akan tunggu aku sampai aku balik. Thn, baru kita video call. #aku sngat terharu. Esk pagi nya pulak, aku bgn lambat sikit dan terus video call lagi. Hampir setiap hari aku video call dgn dia. Aku dgn dia dah macam couple. Tapi tak pun. Kitaorng hanya kawan yang sangat rapat. :') Aku syg dia. Satu keluarga dia aku dah kenal, kecuali abg dia je. Mak ayah dia aku dah rapat dah. Sampaikan, mak dia pun kdng2 sebut nama aku :) Yang tu aku suka gila. haha. Ayah dia pulak, bila ayah dia balik je, aku akan lambai kat ayah dia, dan ayah dia pun lambai kat aku balik sambil senyum. hehee. Abg dia pulak, aku belum rapat lagi sbb baru smlm dia balik. So, tak kenal lagi lah :) Mungkin kita akn kenal k abg ;D 

Hmmm, Aku nak ajak dia couple. Bila2 masa pun boleh, tapi aku takot bila kitaorng dah couple. Thn aku dah smbng bljr, aku jumpa orng lain, aku suka dkt orng tu dan dia aku tinggalkan. Tu yg aku taknak, aku taknak dia sedih sbb aku. Aku taksuka. ;( Maafkan kan am awak, walau apa pu, am selalu dgn awak :( And i want you to know...
I LOVE YOU SO MUCH SAYANG !