RAWK

RAWK
This Is It

Monday, 5 December 2011

Love This Song


Lagu ni best , aku suka gila . What reason pun i taktau la . Aku ni kalau suka sesuatu lagu , aku akan belajar main giutar untuk lagu tu . Tapi , kalau susah dengar je la . Sbb aku ni bukan hebat sangat pun main2 giutar ni . Setakat yang basic tu boleh la . ;) So , lagu yg kat ats ni , kira boleh tahan senang jugak la . and aku pun belajar la . Dan hasil nya pun boleh tahan la . xD Aku ada record yg aku main , tapi aku segan la nak upload . Suara dah la tak sedap , lepas tu cord aku pun bukan betul sangat . So , aku dgr sorng2 je la eh . :) Kalau aku dah power sikit , nnt aku upload kan la k . hahhaa . Ni pun sekarang ni aku tgh belajar lagu baru lagi . Hope easy la kan . Okay la , nnt kita sambung lagi .